Az én városom

A 2010-es önkormányzati választások után szándékos és önkéntes hallgatásba burkolóztam. Azt gondoltam, hogy meg kell adni az esélyt az újaknak, hogy mást másképp, vagy akár ugyanazt, de jobban csinálják, egyszóval tegyék a dolgukat, amire megválasztották Őket. Természetesen ebben a döntésemben szerepet játszott a számtalan méltatlanul rám aggatott negatív jelző, és az elindított büntető ügy is. Most azonban, hogy eltelt 2 év és első fokon felmentő ítélet született, úgy gondolom, hogy lehet és kell is véleményt mondanom a városról, a kerületről, hogyan látom a meghozott döntéseket és milyen várost, kerületet képzelek el.

Vélemények

  • Kényszerbagoly: Gratulálok!! (2016.06.25. 19:27) Felmentő ítélet a fővárosi bíróságon
  • évásanyó: Tisztelt Polgármester Ur! Engedje meg, hogy gratuláljak a felmentő ítélethez... (2014.05.20. 14:05) Vastagbőr I.
  • évásanyó: Tisztelt Polgármester Ur! Engedje meg, hogy gratuláljak a felmentő ítélethez... (2014.05.20. 14:05) Vastagbőr I.
  • évásanyó: Tisztelt Polgármester Úr! Az én és családom szavazatára is számithat, csak már... (2014.05.10. 12:18) Vastagbőr I.
  • Szet Úr: @Molnár Gyula: Kedves Molnár Úr! Írtam Önnek a privát mail címére, remélem meg... (2014.01.29. 15:31) Vastagbőr I.
  • Utolsó 20

Lezárult, felejtsük el!?

2014.05.20. 16:12 | Molnár Gyula | Szólj hozzá!

A Kúria felmentette Molnár Gyulát és két társát az Öböl ügyben indított büntetőügyben. Mint ismeretes, az elsőfokon bűncselekmény hiányában felmentett volt újbudai polgármester ellen a másodfokú bíróság egyetlen, korábban hamis tanúzásért elítélt tanú állítása alapján hozott elmarasztaló ítéletet, amit mai ítéletével a Kúria megsemmisített.

Egy 8 éve elkezdett, politikailag mindig jól időzített és megkomponált nyomozási és bírósági ügy fejeződött ma be a Kúrián. Jogerősen megállapítást nyert mindaz, amit az elmúlt 8 évben hangoztattunk, hogy amennyiben nem éri kár az önkormányzatot, amennyiben minden elemében jogszerű döntések születnek, akkor ott csak nagy rosszindulattal vagy erős politikai motivációval lehet a bűncselekmény lehetőségét felvetni. De voltak akik így is megpróbálták, és semmilyen eszköz használatától sem riadtak vissza: ha kellet a választási kampány utolsó hetében ügyészekkel kézbesítették a gyanúsítást, ha pedig bebizonyosodott, hogy nem történt bűncselekmény, akkor hamis tanút hoztak, hogy ismét hónapokig lehessen lejáratni a politikai élet számukra nemkívánatos szereplőit.

Ez a mai nappal lezárult! Megvannak az ügy tanulságai, de mától felesleges visszatekinteni, felesleges felelősöket keresni és újabb értékes időt vesztegetni bírósági kártérítési perekre, előre kell tekinteni! Ezt az igazságtalanságot- amiért feltehetően soha senki nem fog bocsánatot kérni, aminek feltehetően soha nem lesznek felelősei - ott kell helyretenni ahol elkezdődött. 2014 októberében az újbudai választók eldönthetik, hogy az ügyészségi segítséggel székébe segített és azóta a teljesítményével csúfosan megbukott, a független magyar bíróság jogerős ítéletét úriemberként elfogadni képtelen, jelenlegi polgármester munkájának folytatására szavaznak, vagy a jogi rehabilitáció után politikailag is rehabilitálják az igazságtalanul megvádolt, de az igazát bebizonyító elődöt!

A mai nap után egyértelmű hogy indulok a 2014-es önkormányzati választáson polgármester-jelöltként és azon fogok dolgozni, hogy a fejlődésében megtorpant kerületet újra Budapest legjobb, legélhetőbb és legbiztonságosabb kerületévé tehessem.

Ez az ügy lezárult, egy új elkezdődött!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozzon
Molnár Gyula facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://envarosom.blog.hu/api/trackback/id/tr226184939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása